Efterlysning: Var du på Bloggforum 1 eller 2?

Idag hålls SSMX2012 i Stockholm, en knytkonferens för alla som gillar och jobbar med sociala medier. I förra veckan var hade vi en Tweetup i Stockholm, en träff för fok som gillar Twitter.

Man kan se de här träffarna som direkta fortsättningar på de Bloggforum som hölls 2004 och 2005.

Jag har intervjuat flera av dem som var med och arrangerade Bloggforum. Men jag skulle vilja få kontakt med bloggare som bara var deltagare. Bloggare för vilka det var den första kontakten IRL med andra bloggare att komma till Bloggforum. Helst om du inte bodde i Stockholm, utan reste hit från någonstans i landet. Du kanske var den enda eller en av de första bloggarna på din ort?

Jag är nyfiken på hur det kändes att blir en del av den gryende ”bloggosfären”, när man inte tillhörde hardcore Stockholmsgänget.

Känner du igen dig på beskrivingen? Eller kan du tipsa om någon? För att friska up ditt minne, hölls Bloggforum 1 i november 2004 och Bloggforum 2 i maj 2005. Båda webbarna finns kvar på nätet, så du kan kolla in dem med länkarna.

Mejla mig på jonas at kornet punkt nu eller skriv i kommentarerna.

Det här inlägget postades i Efterlysningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Efterlysning: Var du på Bloggforum 1 eller 2?

 1. Mats Andersson skriver:

  Jag var på Bloggforum 2 och 3 som enda bloggare från Båstad. Jag bloggade en del om dessa evenemang, bifogar lite länkar.
  Länkar till folk som bloggade om Bloggforum 1: http://www.mats-andersson.se/blogg/show.asp?svarsID=938
  Min summering av Bloggforum 2: http://www.mats-andersson.se/blogg/show.asp?svarsID=1185 och http://www.mats-andersson.se/blogg/show.asp?svarsID=1186
  Min summering av Bloggforum 3: http://www.mats-andersson.se/blogg/show.asp?svarsID=1411

  Om inte annat hittar du kanske namn på intressanta intervjuoffer.

 2. KistaChic skriver:

  Jag var på bloggforum 2 – och blev ”avslöjad” av en annan bloggare som misstänkte att jag var jag. Då hade jag bara KistaBloggat i några månader, men bloggat i annat namn hade jag gjort sen 98 så jag var fascinerad över att så många ansåg det vara något nytt.

 3. Urban Lindstedt skriver:

  Jag tror att jag var på Bloggforum 2.o. Mitt starkaste minne var att det kändes som att man kände alla fastän man träffade många för första gången. Andra bloggare hälsade på mig med förnamn och det kändes helt naturligt fastän man aldrig träffats tidigare. Som politisk bloggare kändes man sig nära även sina politiska motståndare. Det var en fin tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *